MALEX CONCEPT DESIGN este o companie romaneasca, cu capital integral privat, infiintata in anul 2006, ce are ca obiect de activitate comercializarea si montarea pardoselilor calde: mocheta dale sau rola, parchet laminat /stratificat / masiv, covor PVC dale sau rola, linoleum, tapet PVC / hartie / decorativ, pardoseala exterior decking WPC, gazon ornamental / sintetic artificial, sape autonivelante, profile,  praguri si adezivi pentru montaj.

Incepand cu anul 2012 dezvoltam o noua ramura, confectionare si montarea produselor din lemn natural precum : jardiniere, scari, masti, usi, plinta. Orientarea catre client, profesionalismul, eficienta, seriozitatea, corectitudinea si promptitudinea sunt doar cateva din valorile care stau la baza societatii noastre si pe care le promovam in fiecare colaborare pe care o intreprindem.

Noi am inteles ca doar un montaj profesional si un finisaj exceptional dau valoare produselor, speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Portofoliul bogat de client pe care l-am acumulat in decursul timpului nu face decat sa demonstreze capabilitatea si profesionalismul echipei companiei, precum calitatea produselor si serviciilor oferite .